font

Informasjonsmøte om MIL og Future Robotics

RobotiseringLister Nyskaping AS invitere bedrifter i Lister til informasjonsmøte om Mechatronics Innovation Lab ved UiA (MIL) som starter opp til våren, og Future Robotics som er finansiert for 2 nye år. MIL ønsker å ha kontakt med bedrifter fra vår del av regionen for samarbeid om innovasjon og utvikling i næringslivet.

Tirsdag 6 juni 2017 arrangerer vi informasjonsmøte i Flekkefjord!

Sted: Parat Halvorsen AS sine undervisningslokaler. Tjørsvågstrand 27.

Tid kl. 10.00 – 12.00

MIL V/ Prosjektleder Morten K Bak, Daglig leder Bernt Inge Øhrn og Fabian Aaberg
Future Robotics V/ Søren Kragholm og Stian Myhre

MIL – Norges nye testsenter
MIL byr på muligheter for testing og kvalifisering av ny offshore-teknologi, robotisering av prosesser, nye materialer m.m.
http://www.mil-as.no/

Future Robotics
Alle seks næringsklynger og nettverk i Agder, e GCE NODE, Eyde-nettverket, Arena Digin, Sørlandsporten Teknologinettverk, SINPRO og Lister Alliance; er partnere i samarbeidsprosjektet finansiert av Sørlandets Kompetansefond og arrangert av Universitetet i Agder. Målet er å øke den regionale kompetansen på robotikk og automatisering. Ideen er å utvikle konsortier, undergrupper og forstudier, bygge nettverk med nasjonale og internasjonale aktører, hovedsakelig gjennom EU-initiativet PPP Robotics.
https://futurerobotics.org/


Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner også dette som et arrangement på Lister Nyskaping sin Facebook-side