font

Frokostseminar om nye personvernregler

PersonvernreglerEr din virksomhet forberedt på de nye reglene som snart trer i kraft? Bli med på vårt frokostseminar og gjør deg kjent med regelverket. Vår samarbeidspartner, Advokat Tofte, er foredragsholder denne morgenen.

 

 

Dato: Fredag 25. august 2017

Tid: 08.30 - 11.00

Sted: Lygna næringshage i Lyngdal, Postgården 26 - 3. etasje.

Foredragsholder: Vår samarbeidspartner, Advokatfirma Tofte DA ved advokat Nils Kristian Sveaas og advokatfullmektig Ingrid Espolin Johnson.

Pris: Kr. 500,- per deltaker

Kort om frokostseminaret:
Personvern er høyaktuelt og angår oss alle. Nye regler trer i kraft i mai 2018. Om din virksomhet ikke er forberedt på dette kan det resultere i betydelige bøter. Har du oversikt over hva regelendringene betyr for din virksomhet og hvilke tiltak som bør iverksettes?

Hvilke personopplysninger blir behandlet i virksomheten? Hvordan behandles disse, og hva brukes de til? Hvilke krav til rapportering gjelder for virksomheten? Har du rutiner og dokumentasjon på plass? Og hvilke muligheter ligger i informasjonssamfunnet vi lever i?

Frokostseminaret vil gi en innføring i de nye reglene, med fokus på hva som praktisk må gjøres for å etterleve kravene. Får du på plass gode rutiner nå, vil du ha et forsprang på dine konkurrenter. I tillegg vil du redusere risikoen for bøter.

Hvem passer dette for: 
Kurset er et tilbud til alle virksomheter i Lister og omkringliggende kommuner. Målgruppe er virksomhetsledere og andre som håndterer personopplysninger i en bedrift.