font

Lister ergoterapeut

Kognitiv hjerne_illustrasjonLister ergoterapeut skal bistå personer med kognitiv svikt, slik som vansker knyttet til hukommelse, problemløsning, oppmerksomhet, planlegging og utførelse av aktivitet, struktur, tidsforståelse, orientering og tempo.

I prosjektet vil vi utarbeide en modell for et interkommunalt samarbeid om en kompetanseressurs innen ergoterapi som skal sikre et bedre og mer helhetlig behandlingstilbud til pasienter som har behov for relativt intens kognitiv rehabilitering over tid.

Torunn Damman NordbyLes mer om Lister ergoterapeut

Det er helsepersonell i spesialisthelsetjenesten og i kommunene som kan henvise til Lister ergoterapeut, og det er utarbeidet egne kriterier og eget skjema for dette.

Kontakt
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (mobil: 94 50 84 66)
Lister ergoterapeut, Thørsvågheimen, Kirkegaten 50, 4400 Flekkefjord

pdfFolder Lister ergoterapeut

Avsluttet prosjekt

Helsedirektoratet lyste ikke ut nye midler som passet til en direkte videreføring av prosjektet Lister ergoterapuet. Dette prosjektet ble derfor avluttet høsten 2012 etter kun et drøyt års drift.

Les mer …

Mer om Lister ergoterapeut

Lister ergoterapeut er et prosjekt med fokus på kognitiv svikt*. Prosjektet startet i august 2011 og er skissert til å være treårig (midler for et år om gangen, har nå midler ut august 2012).

Les mer