font

ListeRehabilitering

Rehab-illustrasjonProsjektet gikk fra 2011 til 2014. I første fase (2011/2012) gjennomførte daværende prosjektleder, Cathrine Welde Lundegaard, basisopplæring i rehabilitering i 5 av 6 Lister-kommuner.

I andre fase bygget vi videre på dette og utviklet kurspakke i geriatrisk rehabilitering. Den bygger på tilbakemeldinger gitt etter gjennomført basisopplæring i den enkelte kommune. Behovet bestod i spesifisert kunnskap om rehabilitering innen geriatrien og også behov for praksis på området. Denne kurspakken ble i løpet av våren 2013 gjennomført i 4 av 6 Lister kommuner.

I tredje fase tok vi skrittet videre og utviklet et e-læringskurs i geriatrisk rehabilitering for hele Helse Sør-øst. E-læringskurset ble lansert i september 2014.

Kontakt
Prosjektleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Samhandlingskoordinator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lager landsdekkende nettkurs

Eldre dame PCGikk du glipp av kurspakken i geriatrisk rehabilitering denne våren? Eller fikk du ikke fullført alle fire kursdagene? Du får en ny mulighet i 2014, da i e-læringsformat (nettkurs-utgave).

Les mer …

Mot samme mål

rehabuka1
I forbindelse med ReHab uken 2012, ble det arrangert en dialogkonferanse mellom de koordinerende enheter, frivillige lag og foreninger og Frivilligsentraler i Lister regionen. Ca 50 personer deltok, og man fikk en oversikt over mange spennende aktiviteter, som nå skal settes inn i en helsefremmende kalender

Les mer …

ReHab uka 2011

rehabuka-logoTema for ReHab uka 2011 var Fra barn til voksen - samarbeid styrker deltagelse sosialt og i samfunnet. Listerregionene fikk tilskuddsmidler fra Hdir til å gjennomføre et seminar, og utarbeide IP basert på forskjellige case.

Les mer …

Professor Wyller besøker Lister

Torgeir B WyllerTorgeir Bruun Wyller, professor i Geriatri, gjester Lister 22. april 2014. I den forbindelse inviterer sykehuset i Flekkefjord til foredrag og dialog kl 18-20 i auditoriet på sykehuset.

Les mer …

Kurspakke i geriatrisk rehabilitering

Eldre hand stokkListeRehabilitering har laget en kurspakke med fokus på den geriatriske pasient. Alle Lister kommunene har fått mulighet til å tilby denne til sine ansatte innen pleie- og omsorgssektoren.

Les mer …