font

M4ALMO - Fremtidens alarmmottak

Prosjektet M4ALMO skal utrede funksjonalitet, tjenestemodeller og teknologistøtte for  fremtidens digitale alarmsentral for mottak og oppfølging av alarmer og varsler fra ulike velferdsteknologiske løsninger samt telefonhenvendelser fra hjemmeboende. Prosjektet vil gi et viktig bidrag til fremtidens eldreomsorg ved å muliggjøre en trygg alderdom i eget hjem og sikre en kunnskapsplattform for fremtidige regionale piloter på alarmmottak i nasjonal regi.

Prosjektet M4ALMO er et interregionalt prosjekt støttet av Regionale forskningsfond (RFF).

Kontaktperson: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Rapporter fra M4ALMO - Fremtidens alarmmottak

RFF-prosjektet M4ALMO utreder modeller for fremtidens alarmmottak. I samarbeid med Sintef og UiA har prosjektet nå gitt ut to rapporter; "Responssentertjenester i helse- og omsorgstjenesten: Behov og fremtidsbilder", og delrapport "Studie av utløste trygghetsalarmer i syv kommuner". 

Les mer …

Kick-off M4ALMO

2015 09 24 Kick off M4almo

I september gjennomførte prosjektet M4ALMO et kick-off møte. Formålet var å gjennomgå prosjektet, prosessen og aktivitene.

Les mer …

Arbeidsmøte M4ALMO

2015 10 06 m4almo wsRFF prosjektet M4ALMO skal lage modeller for fremtidens alarmmottak. I første fase har prosjektet gjennomført en rekke arbeidsmøter for å avdekke behovene de ulike aktørene har til et alarmmottak.

Les mer …