font

Se Lister filmen "Tar du ansvar for din egen alderdom" med Robert Stoltenberg

Ta ansvar for egen alderdomRobert Stoltenberg og hans kjente karakterer fra Tertitten Borettslag har laget film til innbyggere, for å få flere til å ta i bruk teknologiske løsninger. Se filmen her!

Filmteam.Robert.2 - CopyI forbindelse med holdningskampanjen "Tar du ansvar for din egen alderdom" er det laget film, reklamefilm brosjyre og presentasjon med refleksjonsspørsmål.

  • Brosjyren kan lese her
  • Presentasjon med tilhørende refleksjonsspørsmål til film og brosjyre finner du pdfher

Dagens helse- og omsorgstjenester er ikke bærekraftige:
Kommunene står nå ovenfor store utfordringer. Flere vil trenge kommunale tjenester, samtidig som det vil bli mangel på helsepersonell. Disse utfordringene kan løses. Hvis alle innbyggerne tenker igjennom og planlegger "hva som er viktig for meg" vil behovet for kommunale tjenester reduseres, samtidig som den enkelte innbygger blir "sjef i eget liv".

Det er derfor nå viktig å nå ut til innbyggere som ikke har kommunale tjenester. Alle bør reflektere over hvordan man selv ønsker å ha det når man blir eldre eller helsen svikter. Fyrtårnet for velferdsteknologi og telemedisin har gått til anskaffelse av en film som presenterer velferdsteknologi som et tiltak som kan gjøre hverdagen tryggere og enklere for alle. I utarbeidelsen av manus har medlemmer fra ulike kommunale eldreråd medvirket.

Hør på Narvestad: "Ta ansvar, planlegg din alderdom!"

 

Det er også laget reklamefilm som går på kino i Farsund, Kvinesdal og Lyngdal fra 01.07.15- 01.07.16. Den kan du se her 

Se også: