font

Lister kompetanse

Hilde Stroemme– er et redskap for å nå regionens kompetansemål, slik de er formulert i Listerplanen og i Strategisk næringsplan.

Selskapet ble etablert i 2003 og eies av de seks Lister-kommunene og Vest-Agder fylkeskommune.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. er daglig leder i Lister kompetanse. Hun har kontorplass i Lyngdal (Postgården, Stasjonsgata 26, 3. etasje). Telefon: 941 68 444.

Følg Lister kompetanse på Facebookfacebook

Husk søknadsfrister til høyere utdanning

Hovedfrister for opptak til høyere utdanning er 1 mars og 15 april.

 Husk å sjekk innom vår side på Lister.no/kompetanse eller facebook: Lister Kompetanse. Her kan du søke våre studium før fristen går ut.

For enkelte studier er fristen en annen. Vi vil også i år tilby mange desentraliserte studier. Interkulturell kommunikasjon er en suksess vi ønsker å videreføre. Innkjøpsledelse er et bra studium hvor studentene sier at innholdet er veldig nyttig. Arbeidsgiverne forteller om studenter som bidrar til at virksomheten sparer store penger med den kunnskapen de får. Driver du med innkjøp og ønsker utvikling er dette studiet for deg.

 

Gutt kikkert

Lister opplæringskontor

Regionen organiserer fagopplæringen i offentlig sektor gjennom Lister opplæringskontor. Medlemsbedriftene er de seks kommunene samt Sørlandet sykehus - Flekkefjord sshf, fylkeskommunale institusjoner og private barnehager i regionen. Lister opplæringskontor har ansvar for lærlingene i samarbeid med Utdanningsavdelingen i Vest-Agder, seksjon for fagopplæring.

Følgene fag er knyttet til virksomheten:

  • Barne- og ungdomsarbeider
  • Helsefag
  • Aktivitør
  • Institusjonskokk
  • IKT-service
  • Kontor- og administrasjon

Mer på nettsidene til Lister opplæringskontor

Lister pedagogiske senter

De fem kommunene Sirdal, Flekkefjord, Farsund, Kvinesdal og Lyngdal etablerte Lister pedagogiske senter for å styrke faglig utvikling i grunnskolen i regionen. Senteret er plassert i Lyngdal, med kontoradresse på rådhuset.

Mer på nettsidene til Lister pedagogiske senter.

2017 Deltidsstudium helsesøster

Helsesøster er en viktig del av sykepleietjenesten, spesielt knyttet til helsestasjon og skolehelsetjenesten. Mange har etterspurt utdanning for å kunne søke og gå inn i slike stillinger – og flere har behov for formalkompetanse i jobben de allerede er i.

I samarbeid med Universitetet i Stavanger (UiS) kan vi nå tilby desentralisert helsesøsterutdanning.

Les mer …

2016 Rådgiver for skoleverk og næringsliv

thumb Dame raadRådgivning 1 er en pedagogisk videreutdanning som gir kompetanse innen rådgivning/veiledning i skoleverket og i arbeidslivet for øvrig. Studiet tilbys i Lister fra Nord universitet og gir 30 studiepoeng.

Studér i Lister - null reiser, bare effektivt og inspirerende!

Les mer …

Nye sykepleiere i vinden

thumb 7damer Lindesnes fyrLister har fått 17 nye sykepleiere gjennom kommune-samarbeidet Lister Kompetanse. Vitnemålsutdeling skjedde på Lindesnes fyr, sammen med studenter fra Setesdal og Lindesnes-regionen.

Les mer …