font

Konteeksamener Høyskolen i Hedmark

For dem som ønsker å melde seg opp til konte-eksamen i vår er det viktig å overholde fristene. Spesielt viktig for dem som skal opp fag som kjøres for siste gang lokalt.

 

  
            
Kontinueringseksamen ved Høgskolen i       Hedmark            

Det vil bli arrangert 2 kontinueringsperioder for emner som gikk høstsemesteret 2014:      

  1. Emner som er forkunnskapskrav til emner som skal gå våren 2015, (Grunnleggende regnskap, Organisasjonsforståelse, Investering og finansiering, Matematikk for økonomer), vil ha kontinueringseksamen i begynnelsen av februar. Oppmeldingsfrist:15. januar. Datoene skal være klare fredag 16. januar.
  2.           
  3. For alle andre emner er kontinueringseksamen i begynnelsen av juni. Oppmeldingsfrist:1. mars

Oversikt over når eksamenene tilbys finner du her.           

NB! Merk at det kun arrangeres ny eksamen dersom det har vært studenter som har strøket eller har vært syke på høstens eksamener. Det er ikke anledning til å gå opp til ny eksamen i februar eller juni dersom en er registrert med "ikke møtt" på eksamen. Da må en vente med å ta ny eksamen til neste gang emnet går ordinært (neste høst).

           

Studenten  melder seg selv opp til kontinueringseksamen i Studentweb:

     

Logg på StudentWeb --> Trykk på Registreringer --> Meldinger --> Legg til nytt emne --> Søk på emnekoden (f.eks. SREV100) og legg til emne --> Trykk lagre. Da er studenten oppmeldt til konte-eksamen.

     

Ved problemer med å melde seg opp, ta kontakt med: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.