font

  • Hjem
  • Nyskaping
  • Kvalifiserte entreprenører for 420 kV-ledning i Lister

Vårmøte 2017 Lister næringsforum

Hidra sund sommerSKAP folkehøyskole, sertifisering av stålkonstruksjoner og Norwegian Travel Workshop er tema for tre spennende innlegg på Lister næringsforum sitt vårmøte. Medlemmer og inviterte gjester møtes på Hotel Maritim i Flekkefjord onsdag 21. juni. Les mer for program.

Vårmøtet 2017 i Lister næringsforum starter kl 9. Det blir tre innlegg og påfølgende spørsmål og diskusjon. Kl 12 avsluttes møtet med lunsj. Her er progammet

Kl 9: SKAP – kreativ folkehøyskole i Mandal

Idéutvikling og kreative prosesser. Hilde Tallaksen fra Lindesnesregionen Næringshage forteller om filosofien, prosessen, utfordringene, løsningene og resultatet

Kl 10: Nye krav - problem eller mulighet?

De nye kravene til CE-merking av bærende stålkonstruksjoner er ikke helt nye lenger, men kommer allikevel overraskende på bedrifter og tiltaksapparat.
Hva innebærer de nye kravene for mekanisk industri i vår region?
Hva bør tiltaksapparatet vite?
Svein Hanøy fra teknologisk institutt Kiwa gir oss en innføring

Kl 1050: Møtested for reiselivsbedrifter og kunder

Norwegian Travel Workshop skal arrangeres i Stavanger i april 2018. NTW er en lukket workshop der i overkant av 300 utenlandske turoperatører og norske incoming operatører forhandler priser og betingelser samt får på plass nye ideer til reiseprogrammene deres. Prosjektleder for NTW i Innovasjon Norge Siri Tallaksen presenterer arrangementet. Hva kan vi i tiltaksapparatet gjøre for våre bedrifter? Bør Lister Næringsforum ta initiativ til en samordning /organisering av aktuelle bedrifter i vår region med tanke på deltakelse? Debatt om veien videre.

Det vil også bli orientert kort om planer for forumets studietur høsten 2017.

Påmelding til vårmøtet er obligatorisk og sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..