font

Frokostseminar om nye personvernregler

PersonvernreglerEr din virksomhet forberedt på de nye reglene som snart trer i kraft? Bli med på vårt frokostseminar og gjør deg kjent med regelverket. Vår samarbeidspartner, Advokat Tofte, er foredragsholder denne morgenen.

 

 

Dato: Fredag 25. august 2017

Tid: 08.30 - 11.00

Sted: Lygna næringshage i Lyngdal, Postgården 26 - 3. etasje.

Foredragsholder: Vår samarbeidspartner, Advokatfirma Tofte DA ved advokat Nils Kristian Sveaas og advokatfullmektig Ingrid Espolin Johnson.

Pris: Kr. 500,- per deltaker.

Kort om frokostseminaret:
Personvern er høyaktuelt og angår oss alle. Nye regler trer i kraft i mai 2018. Er din virksomhet ikke forberedt på de nye reglene, risikerer du betydelige bøter. Har du oversikt over hva regelendringene betyr for din virksomhet og hvilke tiltak som bør iverksettes?

Hvilke personopplysninger blir behandlet i virksomheten? Hvordan behandles disse, og hva brukes de til? Hvilke krav til rapportering gjelder for virksomheten? Har du rutiner og dokumentasjon på plass? Og hvilke muligheter ligger i informasjonssamfunnet vi lever i?

Frokostseminaret vil gi en innføring i de nye reglene, med fokus på hva som praktisk må gjøres for å etterleve kravene. Får du på plass gode rutiner nå, vil du ha et forsprang på dine konkurrenter. I tillegg vil du redusere risikoen for bøter.

Hvem passer dette for: 
Kurset er et tilbud til alle virksomheter i Lister og omkringliggende kommuner. Målgruppe vil være virksomhetsledere og andre som håndterer personopplysninger i en bedrift.