font

Introduksjonskurs i digital markedsføring

imagesIE9RQG0KWebcode er i dag et av Sørlandets ledende digitalbyråer, og i samarbeid med EVA-senteret og Lister Nyskaping kan vi nå tilby et spennende 3-timers introkurs i digital markesføring. Hvordan kan du best bli synlig og nå dine kunder på nett? Lær av en av sørlandets fremste eksperter på området, Eirik Leirgulen. 

 

Dato: tirsdag 17. oktober 2017. FULLBOOKET!! ( Ta kontakt om du vil stå på venteliste)

Tid: kl. 18 - 21

Sted: Coverks. Elvevegen 15, 2 etasje. 4480 Kvinesdal.

Kort om kurset:
3 timers introduksjonskurs i digital markedsføring. Vi ser på når passer det å annonsering på Facebook og når man skal vurdere Google som et alternativ. Vi ser også på fordeler og ulemper med «ferdigsnekrete» nettbutikker og nettsider. Kurset skal gi et godt overblikk over mulighetene som finnes innen digital markedsføring.


Agenda for kurset:

18.00 til 19.00 Introduksjon, innovasjon og segmenteringsmuligheter.
19.10 til 20.00 Synlighet på nett. Slik bygger du gode nettsider.
20.10 til 21.00 Slik lykkes du på sosiale medier.


Hvem passer kurset for?

Kurset er beregnet for de som ønsker å vite mer om mulighetene innen digital markedsføring. Kurset er ikke teknisk vanskelig og passer som et nybegynner-kurs, selv om også de som allerede har erfaring med digital markedsføring kan få faglig påfyll. 


Om kursholder:
Eirik Leirgulen har jobbet med Internett-relatert teknologi i 20 år, og har startet flere bedrifter, blant annet Telsys og Webcode. Han har jobbet med digital markedsføring siden Google Adwords tjenesten ble lansert i 2006, og har erfart hvor viktig det er med synlighet i søk. Eirik har også opparbeidet seg mye erfaring med hvordan bedrifter kan bruke digital markedsføring til å bygge sin egen merkevare og få flere kunder og økt salg. I dag driver Eirik digitalbyrået Webcode som har 13 ansatte med kontor i Mandal og Kristiansand.

 

Pris: kr 300,- per deltaker. 


Påmelding ved å fylle ut skjema nedenfor: