font

Nytt kursopplegg for prosjektledelse

cimplenew logoLister Nyskaping samarbeider med Cimple Technology AS om kurs i prosjektledelse. 
Vi arrangeres et kursprogram i "Kunsten å lykkes med prosjekter", som består av 2 selvstendige deler som kan gjennomføres sammen eller hver for seg. 
Tar du begge får du prosjektledersertifikat. 

Del 2 arrangeres 18.-19. januar 2017, og er nå fulltegnet!

 

Programmet er delt opp i 2 deler:
Del 1 - "Planlegging og gjennomføring"
Del 2 - "Organisering og ledelse"

 

Opplæringsprogrammet består av korte e-læringsmoduler, konkrete eksempler, prosjektmodell, prosjektmetodikk og klasseromssamlinger. Om du ønsker å ta begge delene, anbefaler vi at du tar del 1 først.

I vedlagte Invitasjon kan du lese mer utfyllende om kursprogrammet. 

Her kan du se en liten Vimeo-snutt.

 

Målgruppe
Alle som jobber med små og store prosjekter. Prosjektledere og prosjektmedarbeidere som er ferske eller erfarne og som jobber i privat og offentlig virksomheter.

 

Kursdato/sted
Del 2 - "Organisering og ledelse" vil ha klasseromsdager 18. og 19. januar 2017 hos Cimple Technology sine lokaler i Havnegaten 27 i Farsund (Brøvig-bygget). Kurset er nå fulltegnet.

 

Kursholder
Otto Huseby, Cimple Technology. Han har lang erfaring innen praktisk prosjektledelse og opplæring.


Pris
Prisen for del 1 og del 2 er kr. 6400,- per del.  Dette inkluderer e-læring, samlinger. lunsj og kursmateriell. Ønsker du å bestille begge delene samtidig er prisen 11.900,-
Påmelding er bindende og faktureres når det er gitt tilgang til e-læringsmoduler.
Målbedrifter hos Lister Nyskaping gis 50% rabatt.

De som har tatt en kursmodul av det tidligere kursopplegget (juni eller september 2016), og som ønsker å ta videre på dette kursprogrammet, kan ta kontakt med Renathe Oma for mer info og påmelding.

 

Påmelding
Kurset er fulltegnet


Har du spørsmål?
Kontakt Anders Haukland hos Cimple Technology: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
eller Renathe Oma hos Lister Nyskaping: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

 

Hva sier andre om kurset "grunnleggende prosjektledelse"?

  • Har anbefalt kurset til lederkollegaer.
  • Takk for tema med komplekse begrep/utfordringer ble fremstilt pedagogisk enkelt.
  • Jeg ser etter dette kurset at jeg vil få mer oversikt over mine mulige salg og planlagte salg når jeg bruker metoden og verktøy som et prosjekt inneholder
  • Større sjanse for å lykkes med prosjekter. Både fordi man selv som prosjektleder blir bedre til å planlegge, men også fpr at man ved at andre i organisasjonen har lært det samme om prosjekter, skaper gode medspillere. Dette skaper en positiv sirkel og kan gi enda bedre resultater.