font

Kunsten å lykkes med prosjekter - Del 1 Grunnlaget

COLOURBOX5574434Ønsker du mer kunnskap om prosjektledelse? Vi fortsetter det gode samarbeidet med Cimple Technology.
Til nå har vi hatt ca. 90 kursdeltakere!
15. mars kjører vi i gang med nytt grunnleggende kurs.

Prisen er 2 900 kr, Lister Nyskapings målbedrifter får 50% avslag!

Kurset gir deg grunnleggende kunnskap og ferdigheter innenfor faget prosjektledelse. Kurset beskriver hvilke forhold som må være på plass for å lykkes med prosjekter i moderne virksomheter.


Etter kurset skal du ha kunnskap om

1.Prosjektfabrikken
2. Oppskriften for å lykkes med dine prosjekter
3. Styring av kvalitet, tid, kostnader, usikkerhet og gevinster
4. Suksesskriterier og fallgruver


Kurset gir en enkel men grundig introduksjon til prosjekter og prosjektledelse. Prosjektledelse er blitt en viktig ledelsesdisiplin innenfor de fleste virksomheter. Dersom du skal bekle rollen som prosjektleder eller inneha en sentral rolle i et prosjektteam så anbefaler vi også at du fortsetter med de nødvendige kursmoduler som sikrer at du tilegner deg de nødvendige kunnskaper og ferdigheter innenfor prosjektledelse som fag.
Kurset er fundamentert på følgende standarder i prosjektledelse: PMI’s «A Guide to the Project Management Body of Knowledge», «Styring av vellykkede prosjekter med PRINCE2» og ISO 21500 «Guidance on project management».

 

Hvem passer kurset for
Kurset passer for prosjektledere og prosjektmedarbeidere som er ferske eller erfarne, fra offentlige eller fra private virksomheter, og som jobber med små og store prosjekter.
Kursgjennomføring. Kurset gjennomføres i henhold til «flipped classroom» konseptet med e-læring og 1 dag i klasserom. Alle deltakerne får etter påmelding tilgang til et e-læringskurs som det tar 3-4 timer å gjennomføre via mobil, nettbrett eller PC/Mac.


Tid og sted
E-læring: tilgjengelig så snart som mulig etter påmelding (meget enkelt og brukervennlig).
Klasseromsdag: 15. mars 2017.
Sted: Brøvig-bygget i Farsund. 1.etasje. Havnegaten 29. Klokken 0900 - 1600

 

Pris/Påmelding
Kurset koster kr 2.900,- per deltaker som inkluderer e-læring, 1 dag i klasserom, kursmateriell og lunsj/kaffe. Målbedrifter i Lister Nyskaping har 50% rabatt.

Meld deg på HER.

 

Fakturering
Det faktureres når det er gitt tilgang til e-læringsmoduler. Påmelding er bindende, og forutsetter at faktura er betalt når klasseromsdagen gjennomføres.

Se betingelser for påmelding og fakturering HER


Arrangør og kursholder
Kurset arrangeres av Lister Nyskaping i samarbeid med Cimple Technology AS. Cimple Technology står for den faglige delen samt e-læringskonseptet i dette kurset.
Kursholder er Otto Husby, daglig leder i Cimple AS. Han har 20 års erfaring fra praktisk prosjektledelse og opplæring for selskaper som Statoil, Telenor, Hydro, Riksrevisjonen, Kongsberggruppen, FMC, Statsbygg, Skanska, Handelshøyskolen BI, NTNU med flere.

Har du spørsmål?
Kontakt Anders Haukland hos Cimple Technology: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
eller Renathe Oma hos Lister Nyskaping: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

 

Velkommen på kurs!