font

Reisealternativer Sirdalsseminaret

Tog full fartKommunene i Lister inviterer til seminaret "Balansetjenester og fornybar kraft - trusler og muligheter for verdiskaping på Agder" 3. september 2013. Her litt informasjon om aktuelle reisemåter til Tonstad i Sirdal kommune.

Sirdal er en innlandskommune heilt vest i Vest-Agder. Tonstad er kommunesentrum.

Seminaret begynner kl 10 tirsdag 3. september. Det gjør det mulig å nå fram til Tonstad samme dag eller komme kvelden før og overnatte i regionen.

Ankomme samme dag med tog fra Kristiansand

Det tar en god time med tog fra Kristiansand til Gyland, som er nærmeste stasjon til Tonstad. Tog med avreise kl 08:03 fra Kristiansand er på Gyland kl 09:16. Skyss herfra kan bestilles hos Tonstad taxi (481 87 898) eller samordnes med arrangør av seminaret (epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Dessverre korresponderer tog fra Stavanger dårlig med seminaret og anbefales derfor ikke.

Gå til NSBs nettside for planlegging og bestilling av reise.

Ankomme samme dag med fly til Sola eller Kjevik

Nærmeste flyplass til Tonstad er:

  • Sola. 1,5 timer med bil fra Sola til Tonstad
  • Kjevik. 2,5 timer med bil fra Sola til Tonstad

Både SAS og Norwegian flyr til Sola og Kjevik og det er flere leiebilselskaper begge steder. For å koordinere biltransport er det fint å kontakte arrangør av seminaret (epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), enten du har eller trenger skyss.

Ankomme Lister kvelden før - bil til Tonstad

I Kvinesdal ligger hotellet Utsikten med tilbud om overnatting på enkeltrom til kr 820. Dette inkluderer dagens middag ved ankomst før kl 21 (om ikke annet er avtalt) og frokost.
Rommene er nyoppussa og har panoramautsikt over Kvinesdal. Kontakt Utsikten per Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller telefon (38 35 88 00) for bestilling.

Til Kvinesdal kan man komme med bil, buss eller tog (Storekvina stasjon). Togtider:

  • Avgang Oslo kl 11:01 - Avgang Kristiansand kl 16:05 - Ankomst Storekvina kl 17:10
  • Avgang Oslo kl 15:25 - Avgang Kristiansand kl 20:15 - Ankomst Storekvina kl 21:20
  • Avgang Stavanger kl 16:23 - Ankomst Storekvina kl 18:41
  • Avgang Stavanger kl 19:23 - Ankomst Storekvina kl 21:31

Transport fra togstasjonen til Utsikten bestilles på 904 79 24 og koster kr 70 per person. Bestilles minst 2 timer på forhånd.

Om du velger dette alternativet, ta kontakt med arrangør av seminaret (epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), så ordner vi transport med bil fra Utsikten til Tonstad om morgenen 3. september. Det er en god times kjøring.

Retur med tog østover (Kristiansand og Oslo)

Seminaret avsluttes kl 15. Tog fra Gyland har avgang mot Kristiansand og Oslo kl 16:25. Transport til stasjonen koordineres på seminaret.

  • Avgang Gyland kl 16:25 - Ankomst Kristiansand kl 17:37 - Ankomst Oslo kl 22:27

Dette toget har komfort-avdeling, med internett og tilgang til strøm ved hvert sete.

Gå til NSBs nettside for planlegging og bestilling av reise.

Retur med fly

Ta kontakt med arrangør av seminaret (epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) ved behov for å koordinere retur med bil til flyplassen (Sola eller Kjevik).

Privatbil - fram og tilbake

Mange deltakere kommer til å benytte egen bil. Vi anbefaler å ta en titt på deltakerlista (nederst på sida) slik at transporten bedre kan koordineres.

God tur!