font

Plannett Lister

Nettverket er for folk som arbeider med planlegging i Lister, først og fremst i kommunene. Andre instanser som er representert er Vest-Agder fylkeskommune, Fylkesmannen i Vest-Agder og NVE. Se oversikt over medlemmer her.

I Plannett Lister har vi flere fagsamlinger i året og holder hverandre jevnlig oppdatert via infobrev per epost.

Om du har interesse av å være med i Plannett Lister, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i Listerrådet.

Fare, risiko og sårbarhet i arealplan

Bananskall sko risikoKartlegging av risiko og sårbarhet er et stadig viktigere tema. Det aktualiseres særlig av klimaendringene vi opplever, som igjen resulterer i nye risikobilder. I Plannett Lister har vi arbeidet med å utvikle ei felles sjekkliste med de viktiste farepunktene en må vurdere i  arealplanlegginga.

Les mer …

ROS i arealplan - fagmøte

Linjal tegninger_planHvordan kan vi planlegge slik at uønskede og kritiske situasjoner blir forhindra?Det var spørsmålet som Plannett Lister stilte på fagmøte i Farsund. 13 planfok fra kommunene i Lister, fylkesmann og Listerrådet deltok i diskusjoner om et svært aktuelt tema.

Les mer

Medlemmer i Plannett Lister

Plannett Lister er for folk som arbeider med planlegging i Lister, først og fremst i kommunene. Også andre instanser er representert.

Les mer